کانال مرگ همچنان در بخش خاوران حادثه می آفریند

کد خبر: 3179
بازدید: 8
دیدگاه: 0

محمد رحمتی رئیس دادگاه بخش خاوران در خصوص حادثه سقوط موتورسیکلت سه چرخ در کانال آب ری ورامین اظهار کرد: عصر روز گذشته، پنجشنبه 26 مهرماه، حادثه سقوط یک دستگاه موتورسیکلت سه‌چرخ در کانال آب ری-ورامین در محدوده روستای عباس‌آباد علاقبند بخش خاوران گزارش شده است.

وی گفت: در این حادثه شهروندان فقط موتورسیکلت را مشاهده کرده‌اند و نیروهای امدادی و خدماتی نیز با حضور در محل، موتورسیکلت را از کانال خارج کرده‌اند.

رئیس دادگاه بخش خاوران تصریح کرد: هیچ اطلاعی از راکب موتورسیکلت نداریم و مشخص نیست که راکب قبل از سقوط بیرون پریده یا در کانال سقوط کرده است و تا کنون نیز هیچ نشانه‌ای پیدا نشده است.

سقوط‌ها در کانال ری-ورامین ادامه دارد

رحمتی بیان کرد: طی سال جاری، در اردیبهشت ماه یک دستگاه خودروی پیکان‌وانت و حدود 3 هفته پیش، یک دستگاه خودرو رنو در کانال آب ری-ورامین سقوط کردند که راننده‌های این خودرو ها توانستند خود را نجات دهند اما خودروها غرق شدند.

وی با اشاره به اینکه در گذشته شاهد سقوط افراد و خودروها در این کانال بودیم، گفت: شرکت آب منطقه‌ای به تعهدات خود در رابطه با ایمن‌سازی مسیر 35 کیلومتری کانال آب ری-ورامین که سال گذشته موظف شده بود، عمل نکرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *