این حادثه دلخراش خارج از محدوده قیامدشت رخ داده و متاسفانه این کودک جان خود را از دست داد تا باز هم شاهد کشته شدن یک کودک معصوم دیگر در این کانال باشیم.
امام جمعه وجمعی از مسئولین قیامدشت با خانواده امیرعلی کودکی که دو روز قبل در کانال آب ری ورامین سقوط کرده و جان خود را از دست داد دیدار و از آنها دلجویی کردند.
متاسفانه امیرعلی کودک ۷ ساله قیامدشتی عصر روز چهارشنبه در کانال سرباز ( خارج از محدوده قیامدشت ) هنگام عبور از روی یک پل باریک سقوط کرد و جان خود را از دست داد و خانواده عزیز امیرعلی اعضای بدن این کودک معصوم را برای نجات چندین نفر اهدا نمودند.
حجت الاسلام والمسلمین امیری امام جمعه بخش خاوران ضمن تاکید بر ایمن کردن کانال آب بر لزوم پاسخگویی مسئولین تاکید داشتند.
با اقدامات اطلاعاتی کلانتری ۱۷۴ قیامدشت قاتل بی رحم جوان قیامدشتی در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر شد.
جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۲سارق زورگیر محدوده «قیامدشت» توسط تیم عملیات کلانتری ۱۷۴ قیامدشت خبر داد.
تعدادی از پروژه های عمرانی در بخش خاوران و شهر قیامدشت با حضور یزدیخواه نماینده مجلس شورای اسلامی ، زمانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و مسئولان منطقه کلنگ زنی و افتتاح شد.
همزمان با سراسر کشور ، راهپیمایی 22 بهمن در قیامدشت نیز با شکوه هر چه تمام برگزار شد.