به گزارش پایگاه اطلاع رسانی قیامدشت نیوز ، سجاد برنجی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ری با حضور در قیامدشت ، ابتدا ضمن دیدار با حجت الاسلام امیری امام جمعه این شهر ، در مورد مسائل مختلف شهر قیامدشت و بخش خاوران گفتگو کردند.
بعد از این دیدار معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ری با حضور در سالن شهدای بسیج قیامدشت با سجاد عبادی پور بوکسور قیامدشتی که به عضویت تیم ملی بوکس درآمده است دیدار و عضویت وی را تبریک گفت.
همچنین سجاد برنجی به همراه امام جمعه و رئیس شورای شهر قیامدشت در نماز جمعه این هفته قیامدشت شرکت نمود.
امیرعلی کودک ۷ ساله قیامدشتی با سقوط در کانال آب ری ورامین غرق شد.
با اقدامات اطلاعاتی کلانتری ۱۷۴ قیامدشت قاتل بی رحم جوان قیامدشتی در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر شد.
جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۲سارق زورگیر محدوده «قیامدشت» توسط تیم عملیات کلانتری ۱۷۴ قیامدشت خبر داد.
تعدادی از پروژه های عمرانی در بخش خاوران و شهر قیامدشت با حضور یزدیخواه نماینده مجلس شورای اسلامی ، زمانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و مسئولان منطقه کلنگ زنی و افتتاح شد.