به گزارش پایگاه اطلاع رسانی قیامدشت نیوز به نقل از روابط عمومی بخشداری خاوران ؛ سید ناصر موسوی معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه شهرستان ری در آئین گشایش درمانگاه شهید عراقی با قدردانی از زحمات خیرین برای گشایش این درمانگاه گفت : خوشحالیم که به کمک خیرین محترم این درمانگاه بازسازی شد و یک فضای درمانی به مراکز و سرانه بهداشتی شهرستان ری اضافه گردید.
وی افزود ؛ در طی مدت فعالیت دولت تدبیر و امید شاهد افزایش سرانه های بهداشتی و درمانی در سطح شهرستان ری هستیم که می توان به افزایش خدمات در بیمارستانهای فیروز آبادی و شهدای هفت تیر اشاره کرد.
موسوی از شروع فاز جدید بیمارستان شهدای هفت تیر خبر داد و گفت : فاز جدید این بیمارستان طی یک برنامه زمانبندی ۱۸ ماهه افتتاح خواهد شد که دارای یک ساختمان بسیار مجهز خواهد بود.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ری ادامه داد : در راستای افزایش سرانه های درمانی ، فاز جدید بیمارستان فیروزآبادی نیز در چند ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی تصریح کرد ؛ دوستانی که همت کردند و این مرکز را بازگشایی نمودند باید حمایت های خودشان را بیشتر کنند تا سطح خدمات این مرکز پاسخگوی نیازهای منطقه باشد.
موسوی در پایان گفت ؛ امیدواریم روزی برسد که در جامعه بیمار نداشته باشیم و یا شرایط طوری باشد که کمتر به توسعه و احداث این مراکز نیاز داشته باشیم ، اما وظیفه خودمان می دانیم که در توسعه و افزایش سرانه های بهداشتی و درمانی اقدامات لازم را انجام دهیم.
در این مراسم ، معاون سیاسی و انتظامی بخشداری خاوران ، رئیس شورای اسلامی بخش خاوران ، دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای محمودآباد و دیگر مسئولین حضور داشتند.












